keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Vihdoinkin hieman häistä

Piti kirjoittaa häistä jo aikaisemmin, mutta kamalasti kaikkea pikkupuuhaa ja ei muka ole aikaa--

Häät siis oli 27.9. lauantaina.
Aamulla karvaherätyskello (eli kissa) toimi ja heräsin sopivan ajoissa, vaikka olimmekin jutelleet sisarsten kanssa melkein puoleen kolmeen aamulla ja askarrelleet onnittelukorttia hääparille.

Äiti oli varannut myös minulle kampaaja-ajan Sarilta, jolle kiitos ihanasta kampauksesta! Kiehkurat pysyivät hyvin vauhdissa koko päivän. Minun aikani kampaajalla oli ensimmäisenä, myähemmin paikalle tulivat myös häätytöt ja äitini. Morsian sai meikin ja kampauksen, lopputulos oli kaunis ja juuri äitini tyyliin sopiva. Häätytöille tehtiin ihanat kiharat, jotka vielä koristeltiin kukkasilla :)

Vihkitilaisuus oli kotikirkossa, Jussi-pappi oli poiminut hauskoja yksityiskohtia puheeseensa hääkutsusta, mutta hieman häiritsi että paikoitellen huomasi saman papin vihkineen myös tätini kesäkuussa, hääpuhe oli niin samankaltainen, nalle puh-lainausta myöten! Onnittelukahvit ja kakku oli tarjolla kirkkotorilla. Hyvää oli, mutta ei kuitenkaan niin herkullista kuin äidin leipomukset. Juhlista morsiuspari jatkoi hääkuviin, joita toivottavasti saan pian nähtäväksi.

Me lapset ennätimme hetken hengähtää kotona valokuvauksen ajan. Valitettavasti uusi velipuoleni ei voinut jäädä enään perheillalliselle, vaan joutui poistumaan töihin. Me muut jatkoimme juhlia Savonlinnassa ravintola Majakassa. Ruoka oli herkullista ja tietenkin maistelin myös muiden annoksia :) Kylmäsavulohta, poroa, jokirapuja, etanoita valkosipulivoissa, valkosipulihärkää, jälkkäreinä paahtovanukasta ja mansikkajuustokakkua, nam nam. Punaviinikin oli todella hyvää!

Ilta jatkui vielä jokin aikaa, kahden baarin kautta saatoimme morsiusparin kotiin jo iltayhdeksältä... pojat jaksoivat vielä siirtyä takaisin viihteelle, mutta minä nukahdin jo ennen kymmentä, melkein heti kun olin saanut kampauksen purettua. Ihanat juhlat ja morsiusparin näköiset, pienet ja sopivat rennot.

Nyt mieleni suuntaa jo kohti seuraavaa seikkailua, eli lomamatkaa Wieniin 8.-14.10. Sacher-kakku here I come!

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Heii, mikä blogi tää tällänen on, kun ei oo vieläkään mitään Wienistä?!

Lotta kirjoitti...

Kun olen sellainen haaveilija, etten ole ehättänyt... surkimus siis :)

Ja eihän tätä muut lue kuin sinä ja minä, joten ei kai niin kiirettä?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tätä on lukenut kolmaskin! Mun pitäs laskee matikkaa, mutta ajattelin käydä vilkasee Sirjen blogin vielä, ja sittenpä eksyin tännekin :)
Paljon onnea sun äidille!! Sekä häiden, että vaalimenestyksen johdosta. Kiva kun on löytynyt kumppani elämään, kun te lapsetkin olette jo lähteny maailmalle.

-Päivi