lauantai 6. syyskuuta 2008

Lauantai

Ei olekaan parempaa tapaa aloittaa vapaata ja ohjelmatonta lauantaipäivää, kuin makoilemalla sängyssä ja lukemalla hyviä kirjoja. En edes avannut tietokonetta ennen kuin tunti sitten iltaviideltä, mikä on minun kaltaiselleni nettiaddiktille melkoinen saavutus. (oikeasti oli tarkoitus, etten tänään avaisi koko konetta...)

Telkkarista tulisi 22fast2furious-leffa aivan huippu, tykkään niistä autoista ennemmän kuin uskoisittekaan... (mitenköhän äiti onnistuikin kasvattamaan autohulluja tyttäriä, muttei poikia??)

Mutta, kiitos armaan tätini, joka eilen vinkkaili että voisin käydä enemmän ulkona, rohkaisen itseni ja lähden melkein kutsumattomana eräisiin synttärijuhliin. En ole tavannut juhlien päähenkilöä koskaan, mutta kuulema olen silti tervetullut, joten kaipa se on sitten lähdettävä. ;) Poishan pääsee aina, julkiset kulkee ja taksinkin osaan tilata. Tämän siitä siis saa kun työkaveri on jälleen sinkku; menoja riittää minullakin joka viikonlopulle...

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Moi,kirjauduin blogioohjelmaan päivittääkseni, ja siellä olikin jo sulta epäsuora päivityskehoitus, hauskaa! Kiitos blogilinkistä, kiva lukea sunkin kuulumisia, etenkään kun ei onnistuta näkemään niin usein kuin voisi..

Lotta kirjoitti...

kiva että löysit tänne! Pitääkin käydä lukemassa blogistasi uusimmat Tsekin kuulumiset!

S kirjoitti...

En millään haluis osallistuu HGG:n vielä, haluaisin jättää sen lähemmäksi joulua. Menee ilo hommasta, jos joulua kestää puoli vuotta...

Anonyymi kirjoitti...

Hei,saako jostain joululahjoja?Pitääkö olla mitenkä kiltti?
Vai onks se näin niinkun perheenäideillä yleensä,että kun jakelee itse tarpeeks rahaa lahjarahan kysyjille,niin saatta itsekin pienen lahjan saada?!
Terv.Viive