maanantai 15. syyskuuta 2008

"Sulla on hyvät värit, oletko joku värituntija?"

Tänään on ollut kuitenkin ihan kiva päivä, vaikka huomenna alkava verotarkastus hieman stressaakin. Ei pitäisi olla mitään kummallista meidän papereissa, mutta silti huolettaa. Kummallista.

Otsikon lauseen kuulin tänään junassa matkalla kotiin, mulla oli päällä oranssi takki ja Viiveltä saatu pinkkikaulahuivi. Ilmeisesti tädin mielestä värit kävi hyvin yhteen... en mä edes aamulla lähtiessä niin paljon mieti mitä tulee laitettua päälle, enemmän ajatukset on siinä et onhan riittävän lämmintä ja että ennättää junaan. Niin ja onhan mulla myös uusi pää! Eilen tulin Helsinkiin uuden tukan kanssa, siis uusi väri, tällä kertaa ei leikattu. Kesätukka on edelleen hyvä, vaikka kasvaakin kovaa vauhtia. Ensi kesäksi vielä lyhyempi malli :) Väri on siis ruskea, tummempi kuin omani ja sekaan on sekoitettu hieman mahonkia, kivasti pieni punertava sävy auringossa :) Tykkään kovasti! Ainoa mikä inhottaa on hiuksiin jäävä värjäyksen haju, onneksi katoaa noin kahdessa tai kolmessa pesussa.

Lisäksi mut löydettiin tänään naamakirjassa! Kavereita vuodelta nakki ja kivi eli ala-asteen eka luokalta, tulipa hyvä fiilis, kun yhden löydettyäni löysin pian monta lisää :) ja kauniisti kun pyysin niin kaveri ehdotti lisää, kenen nimiä en ollut muistanut. En voi TODELLAKAAN käsittää veljeäni, jota vanhat kaverit ei kiinnosta :( Kuulema ihan sama. Outoa on myös se että siskoni muistaa tuolta ajalta paljon enemmän ihmisiä kuin minä,muistin noin 10 luokkakaverin etunimet, siskoni muistaa meidän veljienkin kavereita... ei nolota, mutta silti kummallista, koska ei meillä kuitenkaan ole ikäeroa kuin vuosi, olinkohan jo minä silloin totaalinen lukutoukka, joka aina uppoutui muihin maailmoihin??

Syksyn tulon huomaa, pukeutumsikysymyksien lisäksi minua puraisee aina käsityökärpänen syksyllä, jospa jouluksi valmistuu taas kasa sukkia ja rannikkaita? Rannikkaiden ohje löytyy uusimmasta Suuresta Käsityölehdestä, jos sattuu kiinnostamaan. Muutama muukin ikuisuusprojekti löytyy ompelulaatikosta, mutta ehkäpä ne sieltä hiljalleen valmistuvat.

Viivelle vielä; joululahjoja saa syyskuussa kun on bookcrossari :) (www.bookcrossing.com) Homman nimi on Holiday Gift Giving, helposti selitettynä joululahjojenvaihtoa. Koska toivelistani on jo julkaistu sain ensimmäisen lahjanikin... hassua mutta kivaa! Kiitokset Aspen!

Ei kommentteja: